وکیل قتل، وکیل قاتل
وکیل قتل، فردی است که حوزه فعالیت خود را به دفاع از حقوق قاتل و یا مقتول و دعاوی مربوط به قتل اختصاص داده است. وکیل قتل بدلیل داشتن تجارب ارزنده و مفید در این حوزه فعالیت، به فن بیان و مذاکره و جلب دلسوزی و نوع دوستی در دفاع از پرونده و در مواجه با قاضی یا اولیای دم برخوردار است.
همچنین بدلیل مطالعه فراوان پرونده های مربوط به قتل، به ظرافتها و حساسیتهای موضوع واقف است. وکیل قتل طبعا به علم روانشناسی، جامعه شناسی و شخصیت شناسی اشراف داشته و می داند از چه ادله ای در جهت عفو یا تخفیف و یا تبدیل مجازات های سنگین بکار ببرد. چنین وکیلی به آرای قضایی و آرای وحدت رویه و کلیه قوانین مربوط در حوزه قتل اشراف کامل داشته و با داشتن حس نوع دوستی و همدردی می کوشد تا بهترین نتیجه را برای موکل خود رقم بزند.
قتل
قتل یکی از جدی ترین انواع جرایم خشن در دعاوی کیفری است که خسارت های جبران ناپذیری را برای قاتل، قربانی خانواده ها و اعضای اجتماع وارد و احساس امنیت اجتماعی را خدشه دار می سازد. نتایج حاصل از پژوهش هایی که به منظور چرایی و چگونگی شکل گیری پدیده قتل انجام شده، نشان میدهد که در فهم قتل باید به تعاقب رفتارهای ضداجتماعی و فاکتورهایی که در سطح فردی، خانوادگی و در بستر یک جامعه در طول زمان بر سبک زندگی اثر گذاشته اند، توجه کرد و این مسئله را در نظر گرفت که چگونه رفتار انحرافی از سنین کم توسعه می یابد و در طول زندگی به چیزهای دیگر تبدیل می شود.
متاسفانه تعداد قتل های ارتکابی در کشورعزیزمان ایران از سال 1386 تا 1389 روند صعودی داشته است و بنا بر اعلام پلیس، نرخ قتل در ایران بصورت متوسط سه در هر یکصدهزارنفر است. امروز جرایم خشونت آمیز که قتل عمد را می توان در راس آنها قرار دارد، دارای اهمیت زیادی در نظر حقوقدانان و جرم شناسان می باشند.
اهمیت این جرم مورد توجه قانونگذاران کشورهای مختلف نیز قرار گرفته است، بشکلی که مجازات های شدیدی همچون حبس ابد و اعدام در مورد قتل عمد در نظر گرفته شده است و در کشور عزیزمان ایران نیز مجازات قصاص نفس (در صورت وجود شرایط لازم) برای این جرم در نظر گرفته شده است.
واژه ی عربی قتل، معادل مفهوم فرانسوی و انگلیسی Homocide است. این مفهوم در مفاهیم حقوق جزایی و جنایی بررسی می شود. دکتر لنگرودی در کتاب ترمینولوژی حقوق قتل را این چنین تعریف می کند: «لطمه به حیات دیگری وارد ساختن. خواه به واسطه ی عمل مادی و فیزیکی باشد خواه به واسطه ی ترک فعل. مثل این که مادری به طفل شیرخواره ی خود که تحت حضانت او است شیر ندهد تا او بمیرد و به هر حال باید قصد داشته باشد. در صورت عدم وجود قصد «قتل غیرعمد» مصداق پیدا می کند».
البته نیاز به توضیح است که این تعریف در خصوص «سقط جنین» صادق نیست.
مفهوم قتل از مناظر مختلف طبقه بندی های متفاوتی می شود. چندی از این زیرشاخه ها را می توان این چنین تعریف کرد.
⇐ قتل باسبق تصمیم یا Assassinat :
به قتلی گفته می شود که قبلا برای تحقق بخشیدن آن تصیم گرفته شده باشد و یا قاتل برای انجام دادن قتل، کمین کرده باشد. منظور داشتن قصد و انگیزه ی صریح انجام فعل است.
گاهی قتل در پی یک بی مبالاتی یا بی احتیاطی رخ می دهد. مانند سوانح رانندگی که مصداق «قتل غیرعمد» است. البته گاهی قتل با عمد انجام می شود. اما برای این عمل تصمیم قبلی گرفته نشده. یعنی علی رغم وجود عمد، انگیزه ای وجود نداشته . «قتل باسبق تصمیم» وقتی رخ می دهد که هم انگیزه ی قبلی وجود داشته باشد و هم عمد در لحظه ی انجام عمل مادی.
لغت لاتین Assassinat یا Assassin از لغت عربی «حشاشین» گرفته شده و «حشاشین» در لغت به معنی اصحاب حشیش است و در اصطلاح به پیروان «حسن صباح» گفته می شده که مخالفان خد را باسبق تصمیم و تهدید به قتل از پای در می آوردند. داستان «امام فخر رازی» و برهان قاطع او معروف است.
⇐ قتل عمد :
که در حقوق فرانسه Meurtre و در زبان انگلیسی Murder خوانده می شود، قتل از روی قصد و اراده را گویند.
⇐ قتل غیر عمد :
در فرانسه Homicide par imprudence و در انگلیسی Manslaughter تعریف این مفهوم چنین است: «کشتن انسان بدون قصد و اراده و ناشی از عدم مهارت، بی احتیاطی، عدم دقت، غفلت و عدم رعایت مقررات».
قتل ناشی از عدم مهارت یا تصادف در آلمانی Aberratio ictus گفته می شود. قتلی است که از عدم مهارت فاعل و یا وقوع تصادف حاصل شده و مقتول مورد هدف نبوده است.
بر اساس آیه 32 از سوره مائده، هرکس یک نفر را بدون جرمی بکشد، مانند این است که همه مردم را کشته و اگر کسی را زنده کند، مانند آن است که همه را زنده کرده است..
قرآن در این آیه یک حقیقت اجتماعی و تربیتی را بازگو میکند؛ زیرا، کسی که دست به خون انسان بیگناهی میآلاید، در حقیقت چنین آمادگی را دارد که انسانهای بیگناه دیگری را که با آن مقتول از نظر انسانی و بیگناهی برابرند، مورد حمله قرار دهد و به قتل برساند.
♥ مزیتهای همکاری با وکلای متخصص در امور قتل ( وکیل قتل، وکیل قاتل ) در این موسسه:
- سالها تجربه در قبول وکالت پرونده های قتل و اجرای قصاص و آمار رضایت بخش موفقیت بودن نتایج حاصله از دید موکلین محترم
- 30 سال تجربه در قضاوت و داوری پرونده های قتل و قصاص
- تحقیق، پژوهش و بررسی حرفه ای پرونده توسط تیم مجرب وکلای شمس و ارائه بهترین راه کارهای موثر و طراحی موثرترین مسیر رسیدگی به پرونده های قتل، توسط تفکر جمعی و امکان استفاده از چند وکیل متخصص بشکل همزمان بجای استفاده از یک وکیل
- تسلط وکلای مجرب در این مرکز به کلیه قوانین مجازات مربوط به قتل و قصاص و آرای وحدت رویه و رویه قضایی و نیز کلیه تغییرات در قوانین که بشکل روزانه از طرف قانونگذار وضع می شود
- امکان مشاوره با قضات سابق دادگستری در این مرکز که حدود 30 سال در راس رسیدگی به پرونده های قتل در سمت قاضی بشکل منصفانه و عادلانه انجام خدمت کرده اند.
♥ ♥ برای کسب مشاوره تخصصی و ارتباط با وکیل قتل تهران و یا وکیل برای اجرای قصاص در این مرکز با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
⇐ 021-22924799 – (10 صبح تا 8 شب)
⇐ 09121997102 – (همراه و واتس اپ)